Over Bloom

Kennis maken met Bloom Personeelsdiensten 
Bloom Personeelsdiensten is een professionele organisatie, gespecialiseerd in HRM voor de sectoren bouw, werktuigbouw, schadeherstel en de groene sector. We bemiddelen en adviseren als het gaat om in-, door- en uitstroom van tijdelijk en vast personeel. Bloom Personeelsdiensten is een gewaardeerde partner voor ondernemers met personele vraagstukken. Ook werkzoekenden helpen we graag en goed.

We want YOU to Bloom!

Betekenis van de bedrijfsnaam
De naam Bloom is afgeleid van het Engelse werkwoord, bloeien of floreren. En juist dát is wat wij ondernemers en werkzoekenden gunnen. Wij gaan voor uw succes!

Waarvoor staat Bloom Personeelsdiensten
Samenwerken met Bloom Personeelsdiensten is kiezen voor duidelijkheid, kwaliteit en professionaliteit. Met onze dienstverlening zijn we voor uw organisatie partner op het gebied van adequaat personeelsbeleid. Voor werkzoekenden en werkgevers staan we altijd klaar voor advies dat gerelateerd is aan werk.

Vrijblijvend kennis maken
Heeft u behoefte aan een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U bent altijd van harte welkom in ons kantoor aan het Brouwerijplein 22A-24 in Enschede. Als u wilt, komen we ook graag naar u toe. Mail of bel 053 720 08 70 voor het plannen van een afspraak.