Detacheren

Detacheren van medewerkers via Bloom Personeelsdiensten

Detachering is een aantrekkelijke optie als u wel extra medewerkers nodig heeft, maar hen niet zelf in dienst wilt nemen. Dit voorkomt financiële risico’s bij ziekte en u hoeft geen investeringen te doen voor opleiding van deze medewerker. Detachering is ook een ideale oplossing om bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of ziekte te overbruggen van uw vaste medewerker.

Voordelen detachering via Bloom Personeelsdiensten;

  • U meldt de vacature, wij gaan voor u op zoek
  • U beschikt snel over een goede kandidaat (of kandidaten)
  • Geen arbeidscontracten of andere verplichtingen
  • Geen loondoorbetaling bij ziekte of kosten voor opleiding
  • Geen personele administratie
  • U weet vooraf waar u aan toe bent (vastgesteld uurtarief)

Werkwijze detachering via Bloom Personeelsdiensten
In goed overleg brengen we uw wensen en eisen in kaart. Na akkoord gaan we direct op zoek naar de gewenste kandidaat/kandidaten. Alleen kandidaten die voldoen aan het gewenst profiel stellen we aan u voor. Graag plannen we een kennismakingsgesprek met u.

Zonder extra kosten van detachering naar eigen medewerker?
Bevalt de gedetacheerde medewerker goed en heeft u ook voor langere tijd werk, dan is het mogelijk om deze kandidaat over te nemen. U biedt hem of haar dan zelf een (tijdelijk) arbeidscontract aan. Bloom Personeelsdiensten brengt geen kosten in rekening voor overname van de gedetacheerde medewerker.

Meer weten over detachering?
Heeft u vragen of wilt u meer weten over de werkwijze van Bloom Personeelsdiensten? Mail of bel 053 720 08 70 voor direct antwoord of het plannen van een afspraak.

Bloom Personeelsdiensten - binnen