Werkzoekenden

‘Ik zoek een baan’
Ben jij op zoek naar een baan die bij jou past? Een baan op uitzendbasis met mogelijk zicht op vast werk? Ben jij een aanpakker die graag aan de slag gaat in de bouw, techniek, werktuigbouw of als hovenier in de groensector? Reageer dan direct op één van onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Schrijf je dan in bij Bloom Personeelsdiensten en vertel ons waar je naar op zoek bent.

Zo simpel werkt ‘t: 

Het beste uitzendbureau in Twente
Door specialisatie in de bouw, installatietechniek, werktuigbouw, coating, schadeherstel en groensector, beschikt Bloom Personeelsdiensten over een enorm netwerk in Oost Nederland. We kennen onze opdrachtgevers en zoeken de beste kandidaten voor de vacatures die ze hebben.

Vacatures die er al zijn en die nog komen 
Omdat Bloom Personeelsdiensten zich echt verdiept in haar opdrachtgevers, weten we welk bedrijf het best bij jou past. We hebben zicht op actuele vacatures maar zien ook kansen die er voor jou op korte of langere termijn aankomen. In overleg met jou, gaan we actief op zoek naar een baan die bij jou past. Ook als jouw droombaan op dit moment nog niet vacant is.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over de werkwijze van Bloom Personeelsdiensten? Mail of bel 053 720 08 70 voor direct antwoord op je vragen of het plannen van een afspraak.