Werkgevers

Bloom Personeelsdiensten als ideale partner voor werkgevers
U wilt de ideale man of vrouw voor de vacature die u stelt. En omdat u NU iemand nodig heeft, zorgen wij dat we de juiste kandidaat beschikbaar hebben. Uiteraard graag ook tegen zo laag mogelijke kosten.

No cure no pay
Herkent u zich in bovenstaande omschrijving? Kom dan eens praten bij Bloom Personeelsdiensten. Dit past namelijk precies bij onze werkwijze. Als collega-ondernemer denken we met u mee. We zijn betrokken bij uw projecten en uitdagingen. Leg uw personeelsvraag concreet en helder aan ons voor. Na het maken van goede afspraken gaan wij voor u op zoek naar de juiste kandidaten. We werken op basis van ‘no cure no pay’, dus lukt het ons niet om de juiste kandidaat te vinden, dan ontvangt u geen factuur van ons.

Uitzendbureau Enschede - Bloom Personeelsdiensten

Bloom Personeelsdiensten voor:

  • Uitzenden (snel en kort inhuren van tijdelijke vakkrachten)
  • Detachering (langdurig inhuren van vakkrachten bij ons op de loonlijst)
  • Werving en selectie (uitbesteden werven en selecteren van vakkracht die (tijdelijk) bij u in dienst treedt)

Ideale partner in personeelsmanagement
Bloom Personeelsdiensten is volledig thuis in wet- en regelgeving op het gebied van Human Resource Management (HRM). Dit maakt dat we ook graag optreden als uw adviseur waar het gaat om personele vraagstukken. Heeft u ook juridische vragen (arbeidsrecht), dan leggen we deze graag voor aan onze huisadvocaat. Uiteraard altijd in goed overleg met u.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer weten over de werkwijze van Bloom Personeelsdiensten? Mail of bel 053 720 08 70 voor direct antwoord of het plannen van een afspraak.