Uitzenden

Snel een uitzendkracht inhuren

Tijdelijk extra personeel nodig voor vacatures in de bouw, techniek, werktuigbouw of groenvoorziening? U wilt goede vakmensen die snel beschikbaar zijn? Neem dan contact op met Bloom Personeelsdiensten. Wij beschikken over een zeer uitgebreid bestand met namen van flexibele medewerkers die graag voor u aan de slag gaan.

Uitzenden Bloom Personeelsdiensten

Voordelen inhuren uitzendkracht via Bloom Personeelsdiensten;

  • U meldt de vacature, u beschikt snel over een goede kandidaat (of kandidaten)
  • Geen arbeidscontracten of andere verplichtingen
  • No cure no pay (geen kandidaat = geen kosten)
  • U weet vooraf waar u aan toe bent (vastgesteld uurtarief)
  • Flexibel en snel opzegbaar van beide kanten

Werkwijze uitzendkrachten via Bloom Personeelsdiensten
In goed overleg brengen we uw wensen en eisen in kaart. Na akkoord gaan we direct op zoek naar de gewenste kandidaat/kandidaten. Alleen kandidaten die voldoen aan het gewenst profiel stellen we aan u voor. Graag plannen we een kennismakingsgesprek met u.

Zonder extra kosten van tijdelijk naar vast?
Bevalt de uitzendkracht goed en heeft u ook voor langere tijd werk voor hem of haar, dan is het mogelijk deze kandidaat over te nemen. Dit kan door de kandidaat in te lenen via een detacheringsovereenkomst of door hem zelf in dienst te nemen. Bloom Personeelsdiensten brengt geen kosten in rekening voor overname van de uitzendkracht.

Meer weten over uitzendkrachten en –overeenkomsten?
Heeft u vragen of wilt u meer weten over de werkwijze van Bloom Personeelsdiensten? Mail of bel 053 720 08 70 voor direct antwoord of het plannen van een afspraak.